Gratis frakt på alle bestillinger!

Top Menu

Logo_sort
Hair
&
Barber
shop
Vi i STARS & BANGS er her for å sette standarden innen service!
Våre gentlemen, kan i tillegg til klippen, booke en skikkelig tight old-school barbering med kniv og varme håndduker hos en av våre barbers.

Som kunde i shopen vår, kan du være sikker på at vi tar vare på håret og skjegget ditt etter ypperste standard – og vi har alt du trenger for å holde skjegget og barten in shape hjemme!
Prøv vår økologiske serie fra Mr.Bear Family som inneholder rene økologiske oljer.

Våre barbers er oppdaterte og kurset i 2015 ved en av de renommerte barbershops i Nederland
-New York Barbershop anno 1880.

Vi leverer full styling og make-up for våre kvinnelige kunder, og våre stylister har alltid et stødig blikk på trendene. Du slappe av i visshet om at vi benytter kun de beste verktøyene og produktene for at håret ditt skal føles fresht og få rett pleie – til byens beste italienske kaffe.

For våre kunder som ønsker kjemiske behandlinger, benytter vi produkter som er milde og rene. Klèral System(IT)  og Jungle fever(IT) leverer de beste tekniske verktøyene til våre oppdaterte stylister, slik at du kan være trygg på resultatet.

Du kan booke time eller handle produkter online ved å benytte menyen øverst på siden.

OUR STORE

barber

Trondheim

Du finner vår Hair & Barbershop i Søndre gate 25 – Trondheim Sentrum
Vi har alt for hår og skjegg. Velkommen til oss
STARS & BANGS – SPREKENHUS OSLO – MR.BEAR FAMILY – KLÉRAL SYSTEM – JUNGLE FEVER

Tana

Her finner du vår samarbeidssalong i nord.
Grenvegen 11
9845 Tana Bru
TIMEBESTILLING 934 91 666

JUNGLE FEVER – KLÉRAL SYSTEM

Trust your barber.

Meet
THE TEAM

Elin Kvam

Stylist & Barber

Elin Kvam begynte i faget i 2008 og har tilsammen jobbet 5 år i faget. Hun er hovedsaklig opplært i STARS & BANGS og var i juli 2015 også ved New York Barbershop for å lære en skikkelig old-school barbering av de aller beste i faget. Elin utfører med den største trygghet alt innen barbering og styling. Elin er også make-up artist og er den som oftest gjør brudestyling og makeup hos STARS & BANGS.
Her kan du slappe av i visshet om at du er i trygge hender.


STYLIST & BARBER

Freddy Kruger Mortensen er en av de originale STARS & BANGS stylistene. Han har siden jobbet i tre år i Oslo ved DUGG. Heldigvis er han nå tilbake i Trondheim for å yte gamle og nye kunder den velkjente STARS & BANGS opplevelsen. Han utfører alt fra en old-school barbering til klipp, farge og styling med håndlag som bare Freddy Kruger har!

Marie Bjørsvik

Junior 2

Marie er vår dyktige 2.års junior – det vil si at hun har rabatterte priser kun en liten stund til. Hun er dyktig på klipp og fargebehandlinger, samt meget god på oppsett.
Marie er også oppdatert ved New York barbershop i juli 2015 på barbering med kniv og varme håndduker samt skjeggforming.

Fredrik A. Nilssen

Faktura/Regnskap

For spørsmål angående faktura og regnskap.
Benytt epost-knappen under.

OUR BRANDS

btt