Gratis frakt på alle bestillinger!

Top Menu

TRENDER – HVA ER POP NÅ?

Av Thomas Aarhus

Postet i

 

Den største trenden som kommer fra ” andre sia av fjorden “, Amerika er definitivt mermaid-hair! Mermaid-hair kan farges i alle farger, om du vil ha den blå og grønn,eller rød og oransje. Den har ingen regler for hvordan den skal være, det er kun fantasien som setter grenser! 

 
Om du tør å ta skrittet så langt, så kan vi varmt anbefale fargene vi bruker her på salongen, både A.S.P Colour Dynamics og OCS fargene. Vi selger også fargene til hjemme bruk, så du kan få med deg en tube eller to hjem for å opprettholde fargen selv! Jeg vil også anbefale å bestille time til Elin Kvam om du ønsker mermaid-looken, da Elin er veeeeldig dyktig til å farge hår, er kreativ på fargefronten, og er veldig flink å legge inn fargen så den blir unik, bare for deg! Ta deg også en tur på Youtube, og søk etter Guy Tang Mermaid, da vil dere få opp en hel haug med fantastiske farger, og morsomme videoer! Han er alene grunn til å følge han på Youtube, fordi han er så morsom!

mermaidhairguytang2

 


Model-Mohawk

modelmohawk3

Den største trenden som har vært på de fleste store motevisningene når det kommer til klipp i sommer, har vært ” The Model Mohawk ” . For å kunne ha klippen, trengs det selvtillit, iblandet en god dose selvironi, for nå er hockey’n tilbake! Den kan selvfølgelig modereres, men skal den ha tøffest uttrykk, er den best når den er super-chopped, messy og røff. Tenk Twiggy med langt hår i nakken!

Vi har mange dyktige frisører som er verken redd for å bruke saksa, eller å anbefale farger du kanskje ikke selv ville valgt. Vi er utdannet i hud og hår, og vet hvilke toner og farger som passer til hver enkelt person. En ganske enkel metode for å finne din egen hudtone, er å se på underarmene dine! Har du grønne toner i blodårene, så er du varm, er det blå toner, er du kald. Ganske enkelt!

Del denne artikkelen

Lukket for kommentarer.
btt