Gratis frakt på alle bestillinger!

Top Menu

Årets trender

Av Thomas Aarhus

Postet i | Tagger : , , , ,

(Dette innlegget inneholder reklame)

2014 har sålangt vært et veldig kreativt år! Vi har sett ombrè få et løft, med flere forskjellige toner enn den ” obligatoriske ” mørk-til-lys,

splashlight ble også veldig populær her på salongen vår, og vi farger enda for harde livet!

De største trendene for vinter/vår 2015 er kanskje bayalage fargen, der håret blekes ” naturlig “, så det ser ut som om håret er kysset av solen. Denne fargen kan varieres i alle mulige toner, da den kan kjøres på i crazy farger, den kan duses ut og se veldig naturlig ut, samtidig som man kan legge inn enda mer farge effekter for å lage et mer dramatisk uttrykk.

Du trodde kanskje at å gå mørkere i håret mot vinteren, er den store vinneren denne vinteren? Da tar du nemlig feil!

Alle de største motehusene har kjørt iskalde og blonde toner på alle sine høst/vinter kolleksjoner. Selvfølgelig er det ikke alle som kler å være isprinsesse, men det betyr heller at du kan beholde fargen du har hatt i sommer, og heller legge inn mer effekt farger, eller striper for å få en mer klassisk look.

 

TRENDALERT / THE MESSY CHOP

Vil du kjøre på og gjøre en større forandring med håret? Nå skal nemlig håret klippes av, og det skal taes en del på lengden også!

De siste månedene har The Chop blitt mer modernisert, den originale klippen er mer eller mindre klipt rett av som en klassisk hel form, nå skal den derimot formes mer etter ansiktet, den skal hakkes opp mer i linjen for å få en mer ” messy ” look på den, og spør du meg, er den helt fantastisk!
De fleste ansiktsformer vil få en flatterende frisyre ved å klippe den til skulder / hake parti, det er kjempelett å ordne med håret selv hjemme, og du trenger ikke bruke like lang tid på badet lenger!

Pleien for håret forandrer seg litt med årstidene. På sommeren er det viktig å bruke UV-filter til håret, saltvannsspray for å holde på tekstur og skape bevegelse, på vinteren derimot er det viktig å tilføre ekstra fuktighet, da håret fort tar skade av elektrisk / vedfyring, skiftningen fra kaldt til varmt, og vi bruker mer lue og skaper trykk på  hår og hodebunn. Som en liten fellesnevner for friskt hår i vintertiden, lønner det seg å kure håret en gang i uken. Denne anbefales allerede hele håret, men det er ekstra viktig på vinterstid, da håret er mer sensitivt for temperatur forandringer. En god kur med ekstra fuktighet, produkter med anti-statiske egenskaper er absolutt det håret trenger!

Her på Stars & Bangs vil du få god hjelp og service til å finne produktet for din hårtype! Føler du at du har fint hår, vanskelig å skape volum så kan vi anbefale Volume serien fra Jungle Fever, den lukter helt fantastisk av lakris, hjelper deg til å skape volum og fylde selv hjemme, og holder seg fin helt til neste vask! Har du mye og uregjerlig hår, kan vi anbefale både Nutri-Color serien for farget hår, og Curly serien for de med mer krøller og bevegelse i håret. Begge seriene inneholder masse olje, som håret trenger i vintertiden, de har en myktgjørende effekt, og er perfekte produkter for deg som bruker litt tid og energi på håret!

(Alle bilder er hentet fra Google Images)

Del denne artikkelen

Ingen kommentarer ennå

Legg igjen en kommentar

Kommentar


btt